27. veebr 2014

Umbes tahvel

Tahvel võib umbe joosta mitmetel põhjustel. Üks põhilisemaid põhjuseid on ülemäärased programmid, umbes internet, programm, mis on lõpetanud tegevuse. Enamasti kui tahame tehnikat kiiresti hallata, on meil vaja panna laadima mitu programmi järjest või siis kui oleme jätnud seadistustesse, et värskenda ise äppe, siis tahvel ongi kogu aeg umbes.

Enamasti kui tahvel/telefon mõneks ajaks rahule jätta, siis ta nuputab ise välja, kuidas ta meie ülevoolava silituse all oma eluga hakkama saada, kuid tihti võib ta mõne appi ka nii kinni jooksutada, et see lõpetab tegevuse.

Lihtsamal juhusel piisab äppi taaskäivitamisest, vahel aitab ka ekraani sisse ja väljalülitamisest, halvemal juhul peame tegema restarti.

Aga mida teha siis kui tahvel on omadega nii umbes, et ei reageeri meie tegevusele enam üldse? Ka restardi nuppu all hoidmine või pulseerivalt vajutamine ei tõota tulemust?

Kui internetist natuke asja uurida, siis selgub, et Power nupu vajutamine annab meile tulemuseks tahvli mineku "magavasse" SLEEP või "ootavasse" STANDBY reziimi. Selleks on olemas ka äpp Fast reboot.

Meile aga oleks vaja "külma rebooti" ehk COLD REBOOT

Enamasti läptopil piisas selleks aku eemaldada, tahvlil aga me seda teha ei saa. Kuidas imiteerida aku eemaldamist oleneb, aga teie seadest. Seda tasuks siis netist Googledada.

Näitena on toodud selline asi:

1. Hold the Sleep/Power button and hold the Volume button down at the same time.
2. Hold this combination of buttons until the Android phone's screen goes blank.
3. Hold the Sleep/Power button until your phone restarts.

NB! Samamoodi on vahel mainitud, et kõige selle tegemiseks peab olema tahvel ka vooluvõrgus.



............................

Kui selgub, et kõik hea on aga tahvlist siiski kadunud, aga te saate talle eluvaimu sisse, siis võite teha ka tehaseseadmete taastamise "Factory Reset Z seaded alt". Sellega saavutate kogu tahvli sisu eemaldamise, koos kontodega. Näiteks kui tahate tahvli ära anda või maha müüa ja soovite enda tegevuse tahvlist eemaldada.

Tüüpilised võimalused (vb. teie mudelil on erinevad):
  • Volume Up + Home + Power
  • Volume Down + Power
  • Home + Power

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.