1. veebr 2014

Tahvlitele appide lisamisest arvutiga

Üks võimalus tahvlisse tarkvara lisada on konkreetses tahvlis appide otsimine või siis olemasolevast loetelust Google Plays installeerimine. Selline tegutsemine aga on tihti vaevarikas.

Lihtsamini saab panna Appe peale läbi Google Play arvuti versiooni ehk veebilehe.

Kui teil on koolis kõik tahvlid ühendatud ühe kontoga, siis tekib nende nimi Google Play seadmete loetellu, mõistlik oleks siis igale tahvlile anda oma nimi näiteks T1, T2, T3 jne. Sama nime kannab ka reaalne tahvel, et oleks võimalik tahvleid üksteisest eristada.

Kui olete veebilehelt leidnud endale vajaliku tarkvara, siis saate sealt valida Install või appi osta ning siis valitegi juba edasi millisesse seadmesse vastav tarkvara peale laetakse. Kuigi tahvleid võib olla koolis palju, siis on selline arvutis klõpsutamine siiski ajaliselt ökonoomsem tegevus kui teha sama asja käsitsi tahvel tahvli haaval.



Trikk!
Kui olete kõik seadmed juba vastava kontoga paaritanud ja kõik seadmed kannavad ühte ja sama nime, siis on kindlasti üsna pähkel, kuidas teada saada, millise tahvliga on tegu.

Et kindlaks teha, millise tahvliga on tegu saada igasse tahvlisse peale erinev programm ning kui see programm sinna laetakse, siis saadki teada, et tegemist on T1 mitte T2. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.