1. veebr 2014

Kaustad ekraanil

Kooli (õpetaja) jaoks kõige mugavam on see, kui vajalikud asjad on linkidena esilehel kaustas ja kannab kas tema enda nime või ainetunni nime. Tegelikult selline asi on täitsa võimalik, nõuab ainult hulka tööd.

  • võta ekraanil olevast ikoonist näpuga kinni ja hoia seda all
  • vedi ikoon teise ikooni peale ja tekibki vastav kaust
  • kui lisad samasse hunnikusse ikoone juurde, siis tekibki kollektsioon
  • anna kaustale nimi (unnamed folder)

Vanema operatsiooniga Androididel (Ice Cream Sandwich) saab kausta luua kui hoida näpp all tühjal kohal esilehel (Home Screen) ja menüüst valida kasuta loomine. Muu peaks käima umbes samamoodi.

Kausta kustutamiseks hoiate peal näppu kaustal ning vedite ta nupule Trash.

Ohtudest rääkides - kui õpetajad on kenasti kõik tahvlid ära seadistanud kaustadesse, siis halva eesmärgiga õpilastel on võimalik terve kausta kustutamisega kogu teie töö ja vaev õhku lasta. Kustutatakse ära otselingid ekraanilt programmidele koos kaustaga. Programmid ise küll ei kao, neid saate ikka AppDial ette manada või programmide menüüst taga otsida.

Seepärast on ikkagi koolis kõige aluseks see, et kas tahvel on teatud lapse oma või ühiskasutuses olevad tahvlid on antud kasutada ikkagi ainult konkreetsetele õpilastele. Kui keegi jama korraldab, siis panete selle õpilase ise seda jama ka likvideerima. Tahvliga veedetud töised tunnid aitavad kindlasti sellist impulsiivset käitumist edaspidi distsisplineerida.

Inglise keelne pikem õpetus:
http://www.dummies.com/how-to/content/building-app-folders-for-your-android-tablet.html 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.